30.8.12

Ohh LORD - for en helg!

Og tenk at hele helgen holdt på å gå i vasken for min del. Takk og pris for at jeg har verdens snilleste mamma, som ville passe Henriken, til tross for feber og megasutrete/sint unge. Takktakk mamma!! Den glemmer vi ikke med det første.

Vel Håvard og jeg fikk vår sårt etterlengtede alenehelg i Bergen. Heeelt alene var vi kanskje ikke, men sammen med ca 350 andre KIS ansatte med følge. KIS feiret sitt 25 års jubileum, og skulle virkelig gjøre stas på de ansatte med sine bedre halvdeler. Opplegget var mer eller mindre hemmelig. Vi visste om hotell, by, middag i Grieghallen og en tur opp på Fløyen, MEN herreguud det var så mye mer.

Vi fløy fra Geitryggen på fredag ettermiddag, og landet på Flesland i et Bergen badet i, tro det eller ei SOL!! Vi ble hentet i busser, og fraktet til hotellene. KIS hadde booket seg inn på to hoteller i byen, og de var fulle av festglade KISERE. Trygt plassert på hotellet, men en times tid til litt skifting og oppfreshing, tuslet vi gjennom sentrum, innom en bar for litt forfriskninger, og videre til det andre hotellet. Der skulle kveldens happending foregå. Alle ca 400 ble stengt inne i en scvær sal med all den drikke og mat vi kunne få i oss. Fri bar fra 19.30 til 23!!! Og deilig spearribs med alt tilbehøret som hører med. Kan jo si så mye at lavkarboen ble avblåst denne helga:)
Etter mat og endel drikke ble det annonsert underholdning. Og der dukket jammen Terje Sporsem opp med en times standup. Vanvittig morsomt. Lattermusklene fikk kjørt seg godt! Tenk så fantastisk at han kom ens ærend for vår skyld!! (lite visste vi om hva resten av helgen skulle by på da)






 Dette var jo en kjempehøydare, og vi gikk ut derfra med latterdørene på vid gap. Resten av kvelden ble tilbragt på diverse barer/diskoteker, føre vi krøp hjem på hotellet i 3 tiden på natten.

Var en noe redusert gjeng som våknet opp i 9 tiden på lørdag morgen. Litt frokost ble fortært, føre vi skulle møte opp på utsiden av hotellet. Der sto det trommeslagere og slo marsjer i takt med skallebanken. Vi fikk utdelt KIS flagg, regnponchoer og sekker. Bergen viste seg fra sin sanne side med regnregnregn. SÅÅÅ gikk vi i tog da, etter trommene..... Var nok mang en Bergenser som stoppet opp og lurte på hva vi var for noen som masjerte rundt i byen klokka 10 om morgenen. På Torgalmenningen ble det fellesfotografering av hele bunten. Vi står ytterst til venstre litt øverst på bildet, om noen skulle dumpe borti dette. ;)

Etter fotografering ble vi delt opp i grupper og fikk en time med guidet tur rundt i byen. Denne turen endte vel Fløibanens start. Der bar det til topp med de populære "togene" som klatrer oppover fjellsida. Oppe på Fløien var det flott utsikt utover Bergen. Vi ble geleidet inn for å spise lunch. Og for en lunch. Nok en gang fri bar, og deilig fingermat. Ble et par timer der ja;) Var en ganske lystig gjeng som tok banen ned igjen. Resten av ettermiddagen planla vi shopping og kikking i byen. Men været satte en stopper for det, så vi tok inn på nærmeste bar istede. Scotsman puben var genial, rett nedi gata for hotellet.
Etterhvert var det tid for å stelle seg for fest igjen. Denne gangen antrekk:pent. Vi ble så hentet i busser igjen, og fraktet til Grieghallen, der vi gikk inn på rød løper og ble møtt med sjampagneglass og mingling en times tid. Så var det å sette seg til bords for en bedre middag. Kveldens konfransier var hyyyyyl, ..... Rune Andersen!! Herregud, dette måtte jo være høydepunktet.......igjen. Han lirte av seg den ene morsomheten etter den andre. Presenterte talerer, de som skulle ha gaver for å ha jobbet i firmaet i år etter år, og etterlignet selvfølgelig både kongen, Jens Stoltenberg og mange fler. Vi lo og lo og lo.
Vi fikk servert deilige kamskjell til forrett, nydelig oksekjøtt med masse deilig tilbehør til hovedrett og himmelsk is til dessert. MMMMMMmmmmm.

Etter 2,5 time ved bordet ble måltidet avsluttet, og en ny artist ble presentert. Helene Bøksle framførte noen flotte sanger hvor alle fikk gåsehud på ryggen. Kjempestemme. Til slutt kom Rune Andersen nok en gang på scenen og skulle avslutte. Han takket for seg og ønsket velkommen til kveldens dj, som vi alle nok syntes det var noe kjent med. Men ikke tenkte over. Også måtte han jo ønske velkommen de siste artistene. Vi skjønte ingeting, var det ikke slutt på overraskelsene enda??
The voicedommer, rastamenn...hmmmm hyyyyyyl igjen!!

Inn kom gutta i Madcon!!!!! Salen reiste seg, taket blåste av og det tok fullstendig av. De festet på scenen igjennom 3 sanger, og alle festet med! Fantastisk morro! Og så gøy å se dem in real. Der var standaren for kvelden satt. Vi danset inn i de små nattetimer, og våknet morgenen etter med et stort smil om munnen!

FOR EN HELG!!!!!!

Ingen kommentarer: