10.8.12

Og der var jammen sommeren på hell også.

Tiden går bare så altfor fort nå. Henrik har allerede rundet 10 mnd og blitt barnehage gutt. Jeg har rukket og jobbe noen uker føre jeg gikk ut i ferie igjen og sommeren som aldri ble går mot høst.

Jeg har fortsatt et lite håp om ei solfylt siste ferieuke, så vi får se. Nora  har fortsatt ferie fra skolen, så vi koser oss hjemme, mens de to minste er i barnehagen og leker. Henrik begynte i barnehagen 1. august og det har gått strålende bra. Han begynner å bli kjent med damene og mannen der. Smiler og er meget fornøyd når han kommer dit og ser dem og de andre barna. Har gått som en drøm med innkjøring og alt.
Han åler seg rundt på gulvet, og driver å øver på opp i krabbestilling og til og med opp i armbøyningposisjon. Blir litt sint når han ikke får til ting, men er stort sett en rolig og avbalansert type.

Nora skal opp i 3. klasse nå. Hun slutter dessuten på sfo, og skal gå til og fra skolen på egenhånd. Blir spennende. Hu har fått egen husnøkkel og mobiltelefon, så utrustningen er komplett:)

Vildemor har startet siste året i barnehagen og er strålende fornøyd med det. Nå er det 5 årsgruppe, sykkel i bhg og full fart. Travel lien dame.

Garasjen vår er omsider kommet opp. Flinke mannen min brukte pappapermisjonen sin til det. Fikk selvfølgelig vært mye sammen med Henrik også, mens jeg var på jobb. Men har blitt mange lange timer nede på byggeplassen i bunn av bakken her. Nå gjennstår kledning og maling og litt småsaker, så er den klar til bruk. Den ble diger, dobbel ++.

Årets ferie har vi tilbragt hjemme. Grunnet garasjebygging og lillegutt som har hatt det best her. Vi har vært flere turer i sommarland i Bø og i Tusenfryd. Noe ungene har kost seg med. Selv om været har vært veldig skiftende, mest regn. Og Sabeltann forestilling ble det også. Både jentene og mor og far hadde det kjempegøy. Flott og spektakulær forestilling, og litt skummel til tider;) Jentene har også hat diverse overnattinger og miniferier hos mormor, tante Beathe og farmor og farfar på Kjønnøya. Nora har feiret 8 års dagen sin opptil flere ganger, og avslutter med barneselskap neste uke med de i klassen.


Kuult i bassenget i Bø!!



Må varme seg litt innimellom

Vilde sluttet med sutt for lenge siden, og nå fikk hun endelig gitt dem til Sabeltann.

Smokkeslutt belønnes med Sunnivakjole.

Spente på forestilling.




Et av få strandbesøk i år.


Tittei

øver og øver

Tinkel vinkel er fiin.


Tester sjøvannet for første gang. Kaldt og gøy!

Sola vinker farvel


Tusenfryd



Yes!!!!

Ingen kommentarer: