15.8.12

Ny milepæl

I dag er er Henrik 10 mnd og 2,..... ettellerannet uker. 10 dager til han runder 11 mnd da:) Og han reiste seg opp på bena på egenhånd for første gang! Jeg satt i sofaen mens han svimet rundt på gulvet som han pleier, da han plutselig kom bort, tok tak og dro seg opp i knestående. Det gjorde han for første gang i går, så det var ikke dagens sensasjon. Men da han tråkket bena under seg og dro seg vidre opp i stående, ble mor henrykt. Jeg kastet meg over telefonen og fikk filmet han litt. Skal få lagt ut videoen her når jeg finner ut hvordan:) Etter dette var det gjort. Reiser seg der han får tak til å dra seg opp. Spesielt på lekerommet er det spennende, for sofaen til jentene er i perfekt høyde for han. Nå må han bare lære seg å sette seg ned uten å få kul og blåveis hver gang. Nye utfordringer.
Lillemann begynner jaggu å bli stor. Og ikke fullt så rolig som han har vært til nå. Aktiviteten øker fra dag til dag nå. Å sitte på fanget og kose hører fortiden til, altså forrige uke. NÅ er det kun opp og stå og tulle og le og ikke minst klatre som gjelder. Hvor ble det av babyen vår??
Han øver fortsatt intenst på krabbestilling, men får det ikke helt til enda. Har såvidt begynt å bevege bena og den ene armen riktig, men den siste armen henger igjen i gulvet, så det ender med knall og fall ved hvert forsøk foreløpig. Men det tempoet han har nå, så krabber han vel innen ei uke.
Og tenner, gi meg styrke. Han får 4 oppe på en gang nå. Og han plages med kløe og smerter. Så ettermiddagene er ikke alltid festlige, heller ikke enkelte netter. Men de kommer vel ut snart. Iallefall hjørnetennene. Haha blir nok et festlig syn om han ikke får de to foran i tillegg. Lille draculaen vår:)



Ingen kommentarer: