19.8.12

Herøyadagen plusspluss

Dagen i går, ble en skikkelig maratondag. Herøya nærmiljøsenter arrangerte den første Herøyadagen, med mange aktører i sving. Bla Herøya idrettsforening, Klevstrand skole, Tippen barnehage, Rimi, Rema1000, misjonskirken, Klevstrand menighet og endel private. Det var stander og aktiviteter for store og små.
De inne i Tippen barnehage gjorde en kjempejobb med aktiviteter for barna. Mange aktiviteter som månebilkjøring, tur med kardemommetrikken, ansiktsmaling, tauhopping og lek og morro med de voksne. Gøy at så mange av de ansatte stilte opp.
Ute ved misjonskirken var det underholdning fra Herøya barneteater, profesjonelle sangere og ikke minst oss på zumba Herøya. Vi var 10-12 stykker som hadde en dampende sexy oppvisning, og fikk trampeklapp etterpå. Kjempegøy:)

Nora var i bursdag på eventyrfabrikken, men Vilde fikk prøvd seg på det meste. Mest stas var nok ansiktsmaling, og få rød stripe i håret av Lene frisørdame. Ble så fin atte.


Og vips var hun ferdig pyntet til bursdagsfest for Natalia og Hedda Sofie senere på dagen.

Etter å ha levert Vilde i bursdag og hentet Nora i bursdagen og levert Håvard på Daimlers for en utekveld på byen, fikk jeg omsider landet i godstolen med strikketøy og litt godis i form av hasselnøtter og blåbær med vaniljekesam.
Har begynt på en Skappelgenser til Vilde av noe restegarn jeg hadde liggende. Blir ganske tykk, så vil nok passe fint til kalde vinterdager.

I dag er det søndag og en forholdsvis rolig dag. Nora skal i bursdag til Oda, men ellers blir det nok en rolig hjemmedag på oss andre. I morgen er det jobb igjen. Aftenvakt, så Håvard får kjørt seg siden håndballen starter opp igjen. Hente unger, få i dem mat, bringe og hente på håndballen og full fart føre kl 17. Pangstart på hverdagen! Men skal bli litt godt også.

Ingen kommentarer: