16.8.12

God morgen

Frokosten er fortært mens jeg har lest litt lavkarbolektyre fra Allers. Masse spennende oppskrifter som må prøves ut etterhvert.

I dag gikk Nora til skolen på egenhånd og jeg er spent på om hun rakk skolen. Vi beregnet nesten 45 minutter, så hun har nok rukket det. Hun er ikke helt fornøyd med å gå fram og tilbake, men må jo bare vende seg til det. Kan jo ikke kjøre henne hver dag når jeg jobber.
Henrik skulle vise damene i bhg at han har lært å reise seg, og spratt opp med en tirade av babbel og utrop. De klappet ekstatisk for han, og han ble jo ellevill av stolthet. Lille røveren. Var bare for mor å reise hjem, der han føyk avgårde  med bleierompa i været innover i avdelingen.
Vilde sykler og sykler i bhg. Det er såååå kult, mamma! Litt trist at ungdommer hadde vært og knust vinduene i de nye lekehusene i barnehagen. Hærverk er skikkelig kjipt. Og ungene skjønner ikke hvorfor noen må være så slemme. Skikkelig dårlig gjort:(

Får vel sette litt fart her. Kommer 12 småjenter for å feire Noras 8 års dag i dag. Må lufte støvsugeren og rydde litt. Også må vi bake to pizzaer. Får fyllt dagen i dag også gitt:)


Ingen kommentarer: