18.5.07

17. mai 2007






















Dagen startet med å se barnetoget i Porsgrunn på morgenen. Alle skolene gikk i byen i år på grunn av jubileumet til Porsgrunn. Nora vinket til Guro, Tonje og Hanne i toget.
Etter barnetoget, tok vi en tur til mormor, der Nora fikk sin første dose med sukker, is og brus. Så var det tid for barnetoget på Heistad, for å se Stine og Christian. Nora var litt redd for trommene, så hun gjemte seg med ansiktet inn mot halsen til papsen hele tiden. Ville ikke se på noen. Til og med da Christian snakket til henne, gjemte hun seg. Litt flau og redd. :)
Tid for mat hos farmor og farfar. Den årlige pølsefesten med alle kusiner og fetteren. Det var stor stas, og hun hadde ikke så mye tid til mat. men is og gotteri ble det i hauger. Nora lekte med en fiskeleke som Hanne hadde vunnet. Veldig interessant, til alles fortvilelse, for den bråkte så.
Så gikk turen til byen nok en gang, for å se borgertoget. Nora var atter igjen klistret til pappas hals, men vi satte henne opp på skuldrene hans istede, og da var det greit. Hun var veldig alvorlig da russene kom forbi med sin støy, men ellers fulgte hun med. Ble litt forvirra da tante Mona og tante Hilde, onkel Terje og Christian, Stine, Guro, Hanne og Tonje kom samtidig i POL opptoget. Alle ropte der er den og der er den, så hun gav opp til slutt. Hehe.
Etter toget var frøkna trøtt og sliten. Men også sulten. Hun forlangte pizzapai. Så da stoppet vi på Esso, og kjøpte to grandiser, som vi koste oss med føre sengetid.

Været var forresten nydelig!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hun er så søt!
Kjempefin bunad! Såg ut som dere hadde hatt en fin 17. mai feiring

frkrekling sa...

Så skjønn Nora er! Og det lange fine håret da. Ser og høres ut som om dere har hatt en kjempefin 17. mai.