12.5.07

Nora - Vår elskede hjertesten!!


Den 23. juli 2004 kl. 22.51 så vår herlige Nora dagens lys for første gang. Hun hadde masse hår, årvåkne øyne, var 3300g og 51 cm lang. helt perfekt. Vi hadde blitt foreldre for første gang, noe som var både skremmende og spennende. Tenk at vi skulle ta vare på dette lille nurket! Vi skulle gi henne en trygg og god oppvekst, lære henne om livets realiteter og ikke minst forme en liten personlighet. En ufattelig stor oppgave.

Det første året med Nora bare forsvant. Utrolig hvor fort det gikk. Hun begynte å krabbe/ake seg da hun var 10 mnd, og på 1. års dagen tok hun sine første skritt. Etter det var det full fart.

I januar 2006 dro vi til Thailand på 3 ukers ferie. Noe vi var veldig spente på hvordan ville bli med en aktiv halvannet åring. Men det gikk jo finfint det og. Hun taklet varmen kjempefint. Sand var skummelt, og vannet var så som så. men det løsnet omsider, og siste uka løp hun rundt som ei lita dronning.

Rundt 2 års dagen sin løsnet også språket betraktelig. Hun skravlet som en foss, noe hun har fortsatt med. Det går i et i alle døgnets våkne timer, og jaggu prater hun ikke litt i søvne også. :)


Året 2007 blir nok spesielt for henne, ja egentlig for oss alle. Vi flytter inn i nytt hus snart. Og i august begynner hun i barnehagen. Det blir veldig spennende, i og med at hun kun er vant med dagmamman. Men hun storkoser seg når hun får leke med andre barn, så vi håper det går bra.

Og ikke minst i desember, så kommer en liten søster eller bror. Det er vel det vi er mest spent på. Hvordan vår lille hjertesten vil takle det. Hun er veldig opptatt av at vi er hennes mamma og pappa, og det å dele oss med en til kan bli tøft. Men vi er sikre på at dersom vi lar henne delta aktivt i og rundt babyen, så ordner nok alt seg. Vi trenger jo alle litt tilvenning i denne nye situsajonen. Vi skal bli en familie på 4, og vi gleder oss.

Ingen kommentarer: