8.5.07

Huset vårt


Ja da har vi omsider fått kjøpt oss hus. Etter nesten 2 års leting, evinnelige budrunder og visninger, fikk vi tilslag på dette huset. Måtte vel betale en smule mer enn det var verdt, men vi ville ha det, og da betaler man prisen!

Huset ligger på Herøya, så det er litt deilig å slippe å etablere seg på nytt i et annet område eller bydel. Vi er allerede inne i idrettslaget med turninga til Nora og treninga mi. Og Nora har fått barnehageplass i Tippen fra 1. august. Så alt er jo bare perfekt. :)


En kan vel si at vi har fått jobben med dette huset. Vi skal gjøre om alt innvendig + at vi har en aldri så liten jobb å gjøre på utsiden.

Til nå har vi tapetsert og malt to av rommene i hovedetasjen. Så der mangler det bare tak og gulv, så er de klare. Disse rommene skal på sikt bli lekerom og lager rom, men nå i begynnelsen blir det soverom for oss og Noramor. Inntil soverommene i underetasjen blir ferdige. Neste prosjekt blir å få rørleggeren til å komme å bytte kloakkrørene og legge opp rør til badet i underetasjen. Slik at vi kan komme igang med det. I tillegg skal det skjæres hull til ny trapp opp, og hallen/gangen skal flislegges og plates med ferdigmalte panelplater.

Vi regner med at vi klarer å flytte inn i løpet av juni, og da blir det nok mer fart på sakene.


Ute har vi hogd det enorme treet som blokkerte store deler av utsikten, til nabodamas store skrekk! Hvor skulle skjæreungene bo nå da??!! Hehe

I tillegg er det gravd opp alt som er. Vi kaller området bare for Hiroshima2 nå.

I løpet av noen dager håper vi at han som skal pigge bort fjellknauser og slikt kommer, så vi får parkering og innkjøring på tomta. På sikt skal vi også bygge garasje.

Men altså, første bud er å bli kvitt leiligheten...

Ingen kommentarer: