8.5.07

Prøver meg :)

Jepp, her kommer da første innlegget i bloggen om Nora, lillegull i magen min, huset vårt og litt om scrappingen min.
Fryktelig vaskelig å skulle sette ord på alt, men det kommer nok etterhvert. Dagene nå er travle, siden vi er midt oppi flytte inn i hus og selge leilighet modus. i går hadde vi fellesvisningen på leiligheten, og det var utrolig deilig å få unnagjort! Har flydd og ryddet og vasket i en uke nå, i tilfelle noen skulle komme på tidlig visning, noe det også gjorde. Og det er ikke lett å holde det ryddig med en aktiv snart 3 åring i hus. DET kan jeg skrive under på.
Vel, resultatet av visningen er i skrivende stund et bud på 1,1 mill. Utrolig bra, og litt uventet, men vi håpet jo selvfølgelig. Kan fortsatt komme flere bud, så dette er spennende.
Nede i huset er det kaos. Vi begynner å komme i mål med to av rommene, som skal være våre foreløpige soverom når vi flytter inn i juni. Mangler gulv og tak, så er det klart.

I magen står det også bra til. Er nå kommet til uke 9, og det hjelper seg. Kvalmen har meldt sin ankomst, men ikke så forferdelig som med Nora. Har fått termin 12.12. 07, og vi gleder oss til et nytt lite familiemedlem.

1 kommentar:

frkrekling sa...

Skal bli kos å følge med her.
Du har jo fått ordnet en kjempefin side allerede!

Lykke til med bloggen. Og ikke minst masse lykke til med bebisen i magen :) Det er en herlig følelse å være gravid!

Klem fra Merete