10.9.12

Høstforkjølelse

Sitter benket i sofaen med varmt i koppen og ullsokker på tottisene. Snørra renner og halsen er tett. Jadda - høsten er her. Tydeligvis gleden med 3 barn, alltid en å bli smittet av. Henrik er snørrunge nummer 1 her for tiden. Tror egentlig det er mest disse hersens tennene som lager krøll, men han er nok litt forkjøla i tillegg. Vilde hoster og harker og Nora er som alltid på snørreren. Nice....

Jeg skal på jobb i ettermiddag, og må sykle, så er bare å pakke seg inn og tråkke på.

I helgen har vi tatt livet med ro. Håvard jobber fortsatt med garasjen som begynner å bli klar for avslutning. Mangler kledning og maling ++. Så ikke lenge til bilene kan flytte inn.
Fikk shoppet endel høstklær og sko til barna på lørdag. Kortet til Håvard fikk kjørt seg, men det må jo til. Nye høstsko til Nora og Vilde, nye håndballsko til Nora, og endel klær til minimann. Han gror ut av de gamle klærne i racerfart. Han er på full fart inn i str. 80, så dere som tenker bursdagsgave, str 80 og opover er tingen. Vi ønsker oss ulltøy, møe fint på nameit;)
På søndag ar vi en tur på gården og besøkte tante Hilde og co. Henrik fikk hilse på kuene og tigerpusen. Han syntes det var veldig spennende og fulgte nøye med, spesielt de store, gravide kuene, som skal kalve hvert øyeblikk.
Jentene var borte i storfjøset og kikket på Lars som drev og melket, og til og med Vilde gikk inn. Hun har som regel stukket av når vi har nevnt å gå inn der, men nå ville hun jamen være modig:) Tøffa. Bakdelen ble stinkende klær, men det var nok verdt spenningen.

Denne uka bli jobb i dag og i morgen kveld for meg, og fri resten av uka, føre en liten gjesteopptreden på formiddagsvakt på søndag.
Lørdag er det åpen dag på idrettsforeningen på Herøya, og mor må trå til. Vel møtt alle sammen. Blir fargerik fotball, håndball og turnaktiviteter, zumba, gratis bløtekake fordi foreningen er 80 år. Blir morro:)

Ingen kommentarer: