29.5.10

Det er barnas dag i Porsgrunn







































Og alle hjerter gleder seg,
nå ere nesten sommer og toget kommer
så gled deg her med oss....

Husker sangen fortsatt fra jeg  var liten gitt:) Barnas dag i Porsgrunn er noe alle barn gleder seg til hvert år. Da er det full fart i byen fra tidlig morgen til sen kveld med diverse morsomheter, utlodninger, pøølser og is og ikke minst stort kostymeopptog. En dag vel verdt en tur til Porsgrunn for å oppleve.
Årets tema var naturlig nok Melodi grand prix. Ungene i Tippen barnehage stilte som Norges bidrag i Grand prix. Alexander Rybak, Wig wam og Bobbysocks var representert. Nora og Vilde var naturligvis Hanne og Bettan kopier, og de svingte seg til La det svinge + fairytale og wig wams comeon comeon comeon - love is all arouuuuund!! Vi foreldrene har brukt to kvelder denne uka og pimpet en tilhenger og to traller for ungene. Og de ble fulle av glam, paljetter og glitter!! Skikkelig stilig, og absolutt grand prix verdig. Opptoget går fra PP-senteret til Funnemark og tar ganske nøyaktig en time. Langs hele ruta sto det tett i tett med folk. Vi hadde det supergøy. Været spilte oss et par puss med noen digre regndrypp et lite stykke, men det gjorde ingenting. Ungene lo og sang av full hals uansett de:)
I dag står også den store finalen i Grand prix for tur, så da er det bare å benke seg foran skjermen og heie på Didrik!! Heiaheia!!

Ingen kommentarer: