18.6.10

17. juni

Vårt reddende engel hotell for kvelden

Dritthotellet som stengte og tok pengene våre!! Møkk



Pastamiddag


Fancy dobetalingssystem!



Trøtte typer


Lunch på Bilka











Etter litt frokost på hotellet, var vi på plass i bilen igjen ca kl 9. Da startet ferden mot sør. Ungene så film og skravlet hele veien. Første stopp ble på Bilka i Kolding, ca 21 mil senere. Der fikk vi oss litt lunch pg handlet noen småting.. En time etter var vi på veien igjen. Ungene sovnet og et par timer fløy avsted. Passerte tyskegrensa i 14.30 tiden. Hadde en matrast på et tankstopp 5 mil syd for Hamburg. Spiste pasta og betalte 50 cent for å tisse på fancy doer.
I 19 tiden stoppet vi for å sjekke hoteller, og ungene fikk brent litt energi på en lekeplass. Her betalte vi forresten 70 cent for å tisse på samme doer med samme faciliteter;)
Kjørte inn til Dortmund, der vi var innom 2 hoteller uten å få rom. På det tredje lånte vi internet og booket et familierom, tastet inn på GPSen og kjørte avgårde. Klokka var nå 22. Og ungene begynte å bli veldig trøtte. GPSen førte oss inn i et gettostrøk, også stoppet den opp uten at vi så noe hotell.. Forsøkte igjen uten hell, og endte opp med å låne nett på et nytt hotell uten ledige rom. Fant ut at hotellet vi hadde booket, faktisk lå i en helt annen by, 23 km unna. Gatenavnet var likt i to byer. Så da var det bare å kjøre på igjen.
Rundt 22.30 kom vi til Wuppertal. Der ble vi møtt med låst dør og mørkt hotell. De hadde stengt!!! Og ikke en sjel å se. Ungene sov i baksetet og vi var lettere desperate og forbanna. Fikk se et hotell på andre siden av vegen, der de holdt på å stenge. Kom oss inn der, og fikk booket 2 dobbeltrom. Så da endte vi opp med hver vår unge på hvert vårt rom for natten. Men heller det enn å overnatte i bilen.
I løpet av dagen fikk jeg forresten heklet 6 ferdige blomster. Og Håvard fikk blink i fotoboks:)
Kjørte totalt 84 laaange mil i dag. 26 varme grader i skyggen:)

Ingen kommentarer: