15.12.09

Anbefales!!!!


Disse rundstykkene var himmelske!!!

Oppskrift:
Ca. 48 stykker




2 kg hvetemel

300 gram margarin

1 liter lettmelk

2 pk. gjær

1 boks cottage cheese

3 ts salt

3 ts sukker

2 egg



Smelt margarinen, bland den med melken og løs opp gjæren. Hvis du har en stavmikser så prøv å hakke opp cottage cheesen litt, bland så inn egg, sukker og salt. Bland dette med smør-, melk- og gjærblandingen og jobb inn melet til slutt. Hev til dobbel størrelse.



Del opp deigen i 48 emner. Lag horn eller rundstykker. Pensle med egg og strø med valmuefrø. Etterhev litt. Stekes ved 225 grader i ca. 15 minutter. Disse er supre å fryse og så tine etter hvert som du har bruk for dem.

2 kommentarer:

Else M@rie sa...

Denne oppskriften tror jeg at jeg brukte i høst. Var i hvertfall cottage cheese i den og de ble kjempegode. Skulle lagd en porsjon til jul, men spørs om en rekker det..

Linda sa...

Ja jeg fant den på FP forumet. Så den ligger ute i nettverden:) Nennes rundstykker, tror jeg den het.