21.5.08

Tenner og hs kontroll.

Vilde har hatt tøffe 3 uker nå. Hun har vært sint, ikke villet sove noe særlig og hatt mange skrikeøkter. I tillegg har hun blitt sørpe forkjøla, men verst er tennene. Hun har fått de to foran nede. Og det har tydeligvis vært vondt. Da den første endelig kom igjennom, ble hun seg selv igjen. Sov 3 timer i slengen på dagtid og smilte hele tiden. Men etter en uke begynte den andre å regjere, og den triste, sinte Vilde var tilbake. Synes så synd på henne, men det er jo så lite vi kan gjøre. Smører med Dentinox og trøster så godt vi kan. Begge tennene er igjennom tannkjøttet nå, så vi håper det roer seg snart. Og at den lille solstrålen vår kommer tilbake i sitt gode humør.
Var på 5 mnd kontroll i forrige uke, og hun veier nå 7700g og var 67 cm lang. Stooor jente med andre ord ;) Alt var bra ellers. Hun er sterk i nakken, snur seg fra rygg til mage, og andre veien når hun gidder. Og "prater" i ett sett. Blir mye grrrrrrr og gooooooo. Og blåser med fingrene i munnen så spyttet spruter. Ellers driver hun med angrepssussing for tiden. Kaster seg mot oss og suger seg fast i kinnet eller i haka, eller i det hun kan suge seg fast i. Og etter som tennene er på vei, så blir det ganske vått. Hun ler også mere høyt nå, men er fortsatt sparsom på den fronten. Kommer et par hehe, også er det nok.
Nora er kjempemorsom for tiden. Og Vilde lyser opp bare hun ser eller hører henne. Veldig spennende å ligge på gulvet og se på virvelvindstoresøsteren som farer rundt med sine viktigheter. Som det er mange av. Det hender hun slenger seg nedpå og gir lillesøster litt oppmerksomhet. Leser litt for henne, synger høylytt og leker litt. Men er ikke lenge føre hun må videre. Travel snuppe med andre ord.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fine tall og så bra at tennene har kommet skikkelig igjennom!!

Jeg har fått lagt til feed på bloggen din nå, så litt enklere å følge med når det kommer noe nytt

Anonym sa...

Well done for this wonderful blog.