16.1.08

Vildes 6 ukers kontroll!

I dag var første helsekontroll for Vilde. 6 ukers kontroll hos barnelege og helsesøster. Først var det veiing og måling. Var litt spent på vekta hennes siden det hadde vært dårlig oppgang de første 5 ukene. Var og veide henne fredag, og da hadde hun bare gått opp fra 3890 til 4240. Og det var litt lite på så mange uker. Hun har vært forkjøla, noe som har resultert i dårlig matlyst og mye gulping. Så hs konkluderte med at det var grunnen.
I dag veide hun 4510 g. Altså nesten 300 g på 5 dager! Det var vi fornøyde med, og kurven er på plass igjen. Følger den flott. Ellers har hun strekt seg hele 6,5 cm siden hun ble født. 56,5 cm er hun blitt. Og hodeomkretsen er nå på 38.
Inne hos legen ble hun lyttet på. Og bilyden hun hadde på sykehuset, er helt borte. Lungene var også reine og fine. Legen sjekket reflekser, øyne og oppmerksomhet. Og alt funket som det skulle. Fikk beskjed om at det var ei flott jente.
Inne hos helsesøster var vi gjennom det samme opplegget. Vilde spanderte til og med et par smil på Anne Kari. Enda så trøtt hun var. Ikke vant til å stå opp så tidlig vettu:)
Neste kontroll er i mars, og da er det tid for første vaksine.

Ingen kommentarer: